Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden B&B Het Ellerhoes

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van Bed & Breakfast Het Ellerhoes, Ellerhuizen 28 te Bedum:

Algemeen
Met het aangaan van een huurovereenkomst worden deze Algemene Voorwaarden van kracht.
1. Alice Hartsema-Schoon is eigenaar en beheerder van Het Ellerhoes. Zij kan zich laten vervangen door een familielid of kennis.
2. Op verzoek wordt een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden kosteloos verstrekt aan de huurders.
3. Huurders dienen een vaste woon- of verblijfplaats te hebben en minimaal 21 jaar of ouder te zijn.
4. De beheerder is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de huurders. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de huurders.
5. Alle risico’s met betrekking tot een verblijf in Het Ellerhoes zijn voor rekening van de huurders.
6. Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen van de eigenaar dienen door de huurders onmiddellijk te worden gemeld en vergoed aan de eigenaar.
7. Huurders dienen de instructies van de beheerder op te volgen.
8. De beheerder kan huurders bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag met onmiddellijke ingang de toegang tot Het Ellerhoes ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.
9. De administratie van de beheerder is bepalend bij onderling meningsverschil, tenzij de huurders het tegendeel kunnen bewijzen.

Reservering en betaling
10. De huurovereenkomst kan (op basis van beschikbaarheid) mondeling, telefonisch, schriftelijk, per e-mail of via het reserveringssysteem van de website van Het Ellerhoes worden aangegaan.
11. De verblijfskosten, waarvan u een factuur ontvangt, dienen voor aankomst te worden voldaan op IBAN NL54ASNB0781290279.

Annulering
12. Indien u onverhoopt niet in staat bent om de aangegane huurovereenkomst na te komen, dient u dit zo spoedig mogelijk bij ons te melden zodat wij de daardoor vrijgekomen kamer alsnog kunnen aanbieden.
13. Bij annulering tot 48 uur voor de ingangsdatum vindt volledige restitutie plaats. Het gerestitueerde bedrag wordt binnen 1 week na annulering overgemaakt door de eigenaar.
14. Bij annulering binnen 48 uur voor de ingangsdatum betaalt de contractant 100% van de overeengekomen prijs aan de beheerder.
15. Wanneer u niet op komt dagen (no-show), berekenen we u de kosten van de totale boeking.

Inchecken en uitchecken
Inchecken: vanaf 12.00 uur kunt u inchecken.
Uitchecken: u huurt de kamer tot 11.00 uur.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan in B&B Het Ellerhoes.

Roken
Het is verboden te roken in Het Ellerhoes. Wel mag op het terras gerookt worden.